Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Františka Kubra - VII.ročník 23.-24.6.2012

Letošní, již 7.ročník, který byl zároveň součástí oslav 85.výročí založení fotbalového klubu Sparta Kněževes, zpestřil start All stars teamu. To jsou hráči, kteří hráli fotbal na vyšší i nejvyšší úrovni, dokonce někteří i reprezentační. Velký podíl na účasti těchto hráčů má Franta Straka, který je i nedílnou součástí tohoto mužstva. Naši hráči využili možnost zahrát si proti takovým borcům a nalosovali si je hned na sobotu. Prohráli 0 :  3 a to je docela pěkný ůspěch. Ve druhém zápase , vlastně v prvním hraném, rozdrtila Jeneč B mužstvo Středokluk 8 : 1 . I v neděli naši pokračovali ve velmi dobrém výkonu a béčko Středokluk vyprovodili 5 : 1 .

Ve finále se hrál velmi dobrý fotbal s krásnými góly. Jeneč se nezalekla zvučných jmen a tak se po celý zápas bylo na co koukat. Dříve narození borci nakonec vyhráli 4 : 2  a odvezli si pohár pro vítěze. 

Pro zajímavost ještě souspiska All stars teamu :

Sobota : Oncirk - Jiří Jeslínek, František Straka, Luděk Bečka, Tomáš Haniak, Petr Herda, Richard Bílek, Karol Banda, Ondřej Vrabec, Marek Vít a Martin Novák starší i mladší .                       Góly:Marek Vít, Tomáš Haniak, Ondřej Vrabec.    

Neděle: Tomáš Poštulka - Jiří Jeslínek, František Straka, Petr Vrabec, Ondřej Vrabec, Jiří Novotný, Tomáš Haniak, Pavel Mráz, Karol Banda, Petr Herda, Luděk Stracený, Marek Vít a Martin Novák ml. Góly: Petr Vrabec, Pavel Mráz, Jiří Jeslínek, Ondřej Vrabec.
 

FOTO viz.  fotogalerie níže  (výběr) a Fotoalbum na rajčeti (KOMPLET - postupně dopl'nováno) -  knezevessokol.rajce.idnes.cz/Knezeves_2012_-_Memorial_Frantiska_Kubra

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky MEMORIAL FRANTIŠKA KUBRA 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář